Bemutatkozás

Köszöntelek portálomon!

Jótipp.hu - Aki számít, itt van!

pzPurgel Zoltán vagyok, a Jótipp.hu portál megálmodója, tervezője és megvalósítója. 

Vállalkozásom fő tevékenysége 1995-től 2016-ig ingyenesen megjelenő időszaki reklámkiadványok készítése és kiadása volt, ma ez már a másodlagos tevékenység lett. Kiadványaimon reklámfelületeket értékesítettünk helyi vállalkozások részére, ezekből az árbevételekből tudott megjelenni a sok-sok falitérkép, falinaptár, és egyéb szép és innovatív kiadvány. A hosszú évek alatt több száz kiadványom jelent meg közel 3.400.000 példányban. Tevékenységemet elsősorban a Dél-Alföldön végeztem, városi önkormányzatok együttműködésével. Reklámkiadványaimra jellemző volt a hosszú időre szóló célzott reklám, az alacsony hirdetési díjak és kedvező fizetési feltételek. 

Mindig arra törekedtem, hogy partnereimmel egy hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolatot hozzak létre. A regionális vállalkozások mellett egyre több vezető cég, pénzintézet és sok más tevékenységű vállalkozás lett partnerem. Saját kiadványaim mellett kaptam megbízásokat önkormányzatoktól is, több mint 200 féle egyéb kiadványt is készítettem, köztük falinaptárokat, könyveket, exkluzív prospektusokat, interaktív DVD-ket. 

Nyomtatott reklámkiadványaim

2013-től lehetett a legjobban érzékelni, hogy a reklámpiac jelentősen átalakult, s a nyomtatott reklámkiadványok vezető szerepét az online reklám és média vette át. Mindannyian jól tudjuk, ha szolgáltatást keresünk vagy szeretnénk valamit vásárolni, a legtöbbször az interneten tájékozódunk. Nem vesszük már elő a telefonkönyvet, ritkán olvassuk el a postaládába bedobott hirdetési újságot, szórólapot. 

21 év sikeres működés után szükségessé vált vállalkozásomat is az online reklámpiac felé mozdítanom. A Jótipp.hu portál elkészítése több mint egy évet vett igénybe, a tervezésnél és a megvalósításnál maximálisan figyelembe vettem a vállalkozások és a lakosság érdekeit. Tudom, hogy a vállalkozások szeretnének egy olcsó, de hatékony megjelenést az interneten, s emellett fontos a szép, igényes design is. A lakosság pedig azt szeretné, ha gyorsan, áttekinthetően megtalálja azt, amit keres az interneten. 

Bár sok évnyi tapasztalat van a hátam mögött, de azért most is szívesen veszek javaslatokat, ötleteket.
Szeretném, ha Jótipp.hu oldalamon mindenki megtalálná számítását, ez a fő célom. 

Tisztelettel: Purgel Zoltán

 

 

 

Related Articles

Felhasználási feltételek (ÁSZF)

Reklámszervezőket keresünk!

Hogyan jelenhetsz meg a Jótipp.hu-n?